top of page

Donatelo, PRE ruin 2013

Donatelo is een valk kleurige beeldschone PRE ruin, zoon van de bekende Paco Marti cremello hengst DIVO. Hij is heel elastisch en had wat extra tijd nodig om te 'volgroeien'. Hij is pas sinds zijn 5e onder het zadel en heeft zich sindsdien geweldig ontwikkeld. Hij wil alles proberen en nu hij wat meer kracht heeft blijkt hij, zoals verwacht, fantastisch te kunnen sluiten, zijn 2e draf is waanzinnig. We trainen hem het meeste in het bos, dat is een groot feest. Hij doet altijd zijn uiterste best en is een enorme eye catcher. Je komt eigenlijk het bos niet door zonder complimenten van wandelaars....

Hij loopt Z niveau en werd in 2022 op Z niveau 3e op het Europees Kampioenschap voor Iberische paarden in België in 2022. Hem trainen we door voor de volgende stappen. 

Rafa, Lusitano hengst, 2010 (verkocht 2020)

Rafa was de eerste Lusitano hengst die 6 jaar geleden naar De Hoge Ginkel kwam. We hebben heel veel plezier van hem gehad. Hij was bloedmooi, geestig, super lief, leerde graag, liep Z2 dressuur, sprong B parcoursen en crosste graag. Hij kon vanwege een lichte kiepnek niet als dekhengst toegelaten worden tot het Lusitano stamboek en kon derhalve geen rol spelen in de fokkerij. We hebben hem verkocht aan een geweldige dame wier hart hij al snel weer totaal gestolen heeft. Hij zal haar zeker helpen alle klassen van de dressuur te doorlopen.  

De stal hangt nog vol van foto's van hem, hij is een plaatje!

bottom of page